Podnikateľ a novela Obchodného zákonníka - Lapšanský, Lukáš
Zmeny uskutočnené novelizáciou Obchodného zákonníka č. 500/2001 Z.z. Identifikácia podnikateľa. Podnikateľská činnosť. Obchodný register a zbierka listín.