Obchodné partnerstvo v procese komercializácie produktu - Štensová, Antónia
Vymedzenie pojmu partnerstvo. Z histórie kooperácie partnerov v distribučnom kanáli. Charakteristika prostredia maloobchodu v SR. Formy kooperácie v distribučnom kanáli v SR.