Systém obchodného práva vo Zväzovej republike Juhoslávii (ZRJ) - Hemela, K.
Historický vývoj obchodného práva v rámci súkromného práva vo Zväzovej republike Juhoslávii (ZRJ). Charakteristika súčasnej právnej úpravy obchodných spoločností. Charakteristika súčasnej právnej úpravy obchodných zväzových vzťahov.