Obchodní jednání a národní zvyklosti: Švédsko - Vacek, Tomáš
Niektoré dôležité informácie a praktické rady, ktoré sú dôležité pri obchodných rokovaniach vo Švédsku. Pracovné návyky. Stolovanie. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Marketing a podpora predaja. Etika podnikania. Širší rámec kultúrnych zvyklostí.