Spolupráca na trhu a kooperačné systémy v cestovnom ruchu - Hudáková, Slavomíra
Nevyhnutnosť spolupráce na trhu cestovného ruchu. Výhody a nevýhody spolupráce. Kooperačné systémy v cestovnom ruchu. systémy spolupráce používané v cestovnom ruchu na Slovensku. Vertikálna spolupráca na trhu cestovného ruchu. Horizontálna spolupráca na trhu cestovného ruchu.