Analýza energetickej politiky spolkovej vlády v Nemecku - Vavrín, Alexander
Zdroje elektrickej energie v Nemecku. Tlak Nemecka na otvorenie trhu s energiami v krajinách Európskej únie. Vláda motivuje spotrebiteľov. Presadzovanie využitia obnoviteľných energií (slnko, voda, vietor). Spotreba energie klesá.