Smernice pre pomoc poskytovanú EÚ
Ako narábať s podporou poskytovanou EÚ a na čo nemôže byť podpora udelená, obsahujú smernice schválené vládou 16. 1. 2002. Obsahové delenie všeobecnej koordinačnej smernice. Priority Phare 2000-2006. Čo podporuje a čo nepodporuje program Phare.