Zákon o prechode niektorých pôsobností z orgánov štátnej správy na obce a na vyššie územné celky
Zákon č. 416 z 20. septembra 2001 o prechode niektorých pôsobností z orgánov štátnej správy na obce a na vyššie územné celky.