Rating - Apolen, Peter
Z obsahu: Lokálny rating sa na Slovensku udomácňuje. Nový slovenský rating vyjadruje len tretinové riziko nesplácania záväzkov oproti predchádzajúcej úrovni. Pri ratingovom hodnotení mesta sa nezohľadňuje len jeho rozpočet, ale aj politika a zákony krajiny. Jonathan R. Schiffer: Krajiny žiadajú o prehodnotenie ratingu neprestajne. Spomalenie svetovej ekonomiky znižuje ratingy.