Národný program pre prijatie acquis communautaire ako nástroj predvstupovej stratégie prípravy SR na členstvo v Európskej únii - Gustafíková, Yvona
Pokračovanie zo SEP č. 5-6/2001. Kapitoly - energetika, priemyselná politika, malé a stredné podnikanie, veda a technika, vzdelávanie, odborná príprava a mládež, telekomunikácie a informačné technológie, kultúra a audiovizuálna politika, regionálna politika a súdržnosť, životné prostredie, ochrana spotrebiteľov a zdravia, spolupráca v oblasti spravodlivosti a vnútra, colná únia, vonkajšie vzťahy, spoločná zahraničná a bezpečnostná politika, finančná kontrola, finančné a rozpočtové ustanovenia.