Boj proti terorismu a mezinárodní právo - Bílková, Veronika
História medzinárodného boja proti terorizmu. Medzinárodný systém zameraný na boj proti terorizmu. Jednostranné právne akty medzinárodných organizácií. Medzinárodné zmluvy v oblasti boja proti terorizmu.