Cyklotrónové centrum - Začková, Katarína
Z obsahu: Cyklotrónové centrum je na Slovensku jednou z najväčších investícií posledných rokov. O význame cyklotrónov v medicíne nikto nepochybuje. PET centrum už územné rozhodnutie má, súhlas hlavného hygienika k stavebnému povoleniu zatiaľ chýba. Nesúhlas obyvateľov Karlovej Vsi vyvolalo aj netransparentné prezentovanie projektu.