Spotrebiteľské správanie obyvateľov Slovenskej republiky - Hamarová, Lucia
Spotrebiteľské správanie. Prieskum spotrebiteľského správania na Slovensku - spotrebiteľský barometer v 3. štvrťroku 2000, index spotrebiteľskej dôvery v členských štátoch EÚ a v transformujúcich sa štátoch strednej a východnej Európy. Trendy v spotrebiteľskom správaní.