Prognóza vývoja ekonomiky Slovenskej republiky do roku 2006 - Páleník, Viliam
Strednodobá prognóza makroekonomických ukazovateľov slovenskej ekonomiky. Vývoj vnútorného a vonkajšieho ekonometrického prostredia SR od roku 1998. Východiská a predpoklady budúceho vývoja vnútorného ekonomického prostredia. Očakávaný vývoj vonkajšieho ekonomického prostredia. Prognóza ekonomického vývoja na roky 2001-2006 - sústreďuje sa na odhad vývoja cien, trhu práce, miezd, menových agregátov a dopytových zložiek HDP.