Deklarácia Európskej asociácie doktorandského vzdelávania - Strážovská, Helena
EDAMBA - Asociácia európskeho doktorandského vzdelávania. Na záver 10. výročného stretnutia vydala EDAMBA deklaráciu, v ktorej dospela k určitým stanoviskám a záverom. EDAMBA tak vstúpila do novej éry prípravy a vzdelávania doktorandov v európskom priestore a s európskym rozmerom.