Zákon o daniach z príjmov
Úplné znenie zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení zákona č. 358/2000 Z.z., zákona č. 385/2000 Z.z., zákona č. 466/2000 Z.z., zákona č. 154/2001 Z.z., zákona č. 381/2001 Z.z., zákona č. 561/2001 Z.z. a zákona č. 565/2001 Z.z. Prílohy k zákonu: Zoznam činností, z ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín. Hmotný majetok určený na osobitný spôsob odpisovania.