Sústava modelov na prognózovanie, optimalizáciu a analýzu príjmov daňovej sústavy Slovenskej republiky - Fendek, Michal
Optimalizácia makroekonomických ukazovateľov a prvkov daňovej sústavy. Sústava ekonometrických modelov: makroekonomický model slovenskej ekonomiky, ekonometrický model príjmov daňovej sústavy, ekonometrický model štruktúry zamestnanosti podľa tarifných tried a priemerných tarifných miezd, model prognózovania zisku finančných a nefinančných organizácií, ekonometrický model prognózovania jednotlivých druhov spotrebných daní. Aplikácia sústavy modelov na prognózu vývoja príjmov daňovej sústavy.