Úplné znenie zákona o dani z pridanej hodnoty
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Prílohy k zákonu: 1. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 perc. 2. Zoznam tovarov, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc.