Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Národná rada SR prijala dňa 9. novembra 2001 zákon č. 524/2001 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. januára 2002 mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty.