Vrátenie dane z pridanej hodnoty zahraničným fyzickým osobám - Jablonková, Zdenka
Zavedenie systému vrátenia dane z pridanej hodnoty pri nákupe tovaru zahraničnou fyzickou osobou v SR. Právna úprava vrátenia dane z pridanej hodnoty je obsiahnutá v ustanoveniach par. 38a až 38c zákona č. 524/2001 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. januára 2002 novelizuje zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.