Dôchodky opäť zachraňovalo čarovanie s poistnými fondmi - Kováčová, Jana
Ani v r. 2001 sa hospodárenie Sociálnej poisťovne (SP) nezaobišlo bez presunov z jedného fondu do druhého. Bez presunov by deficit dôchodkového fondu dosiahol deficit až 13 miliárd korún. Hospodárenie SP v r. 2001. Jednotlivé druhy fondov a presuny financií medzi nimi. Nevhodné nastavenie poistných sadzieb. Pomoc štátu. Nové opatrenia poisťovne voči neplatičom. Fond dôchodkového zabezpečenia SP. Fond nemocenského poistenia SP.