Výkonnost a struktura nabídkové strany - Flek, Vladislav
Makroekonomická výkonnosť českej ekonomiky. Dlhodobý rast a jeho zdroje. Deficit obchodnej bilancie ako obmedzujúci faktor ekonomického rastu. Mzdová inflácia a nezamestnanosť ako rastové obmedzenie. Štrukturálne zmeny na mezoúrovni. Adaptačné procesy v priemysle. Exportná výkonnosť.