Zákon o sociálnej pomoci
Úplné znenie zákona č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 389/1998 Z.z., zákonom č. 155/1999 Z.z., zákonom č. 450/2000 Z.z., zákonom č. 416/2001 Z.z. a zákonom č. 567/2001 Z.z.