Oblasť použitia viedenského Dohovoru OSN o zmluvách o medzinárodnej kúpe tovarov z 11. 04. 1980 - Münzer, Ulrich
Dohovor OSN "United Nations Convention on Contracts for the International Sale of Goods" CISG. Dohovor na zmluvy o kúpe tovaru, ktorý sa má kúpiť alebo vyrobiť a o službách. Zmluvné štáty Dohovoru. Použitie CISG.