Nástroje pomoci EÚ a príprava projektov - Kadlečíková, Mária
Na Ministerstve vnútra SR sa v dňoch 31. januára - 1. februára uskutočnil vstupný informačný seminár predsedov a riaditeľov úradov samosprávnych krajov. Obsahom bol prenos najdôležitejších kompetencií z ich rezortov a otázky týkajúce sa vzťahov orgánov regionálnej samosprávy a orgánov štátnej správy.