Nezdaniteľné časti základu dane (daňovník čiastočne invalidný, invalidný alebo držiteľ preukazu občana s ťažkým zdravotným postihnutím) - Valicová, Viera
Daňovník (zamestnanec) - poberateľ čiastočného invalidného dôchodku. Daňovník (zamestnanec) - poberateľ invalidného dôchodku. Daňovník (zamestnanec) - držiteľ preukazu občana s ťažkým zdravotným postihnutím. Platnosť preukazu občana s ťažkým zdravotným postihnutím. Príklady.