Paušálna daň v roku 2002 - Schultzová, Anna
Zmeny v oblasti paušálneho zdanenia v novele zákona č. 366/1999 Z. z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov s komentárom a praktickými príkladmi.