Forward na úrokovú mieru - FRA-BBA - Markovič, Peter, 1974-
Ilustrácia obchodných vzťahov na príklade uzavretia dohody o budúcej úrokovej miere ako jedným zo spôsobov ochrany kupujúceho pred výkyvmi vo vývoji úrokovej miery. Obsahové vymedzenie kontraktu FRA (Forward Rate Agreement). Modely FRA. Praktický príklad.