Informačné systémy v manažmente marketingu: Nové verzie manažérskych marketingových informačných systémov a ich prínosy - Bartl, Jaroslav
Poukázanie na najnovšie poznatky z oblasti manažérskych marketingových informačných systémov (MMIS) Najnovšie verzie MMIS. Užívateľské a technické požiadavky a prínosy. Využitie princípu CRM (riadenie vzťahov s trhom), využitie a uplatnenie programov MMIS. Odozvy z trhu.