Od myšlienky k zisku - Horská, Elena
Vonkajšie a vnútropodnikové faktory trhového úspechu podnikateľského subjektu. Tvorba stratégie. Marketingová stratégia a jej vonkajšie zdroje. Orientácia na zákazníka ako zdroj marketingovej stratégie.