B.M.G. Invest bol vzorným platcom dane, a to úradom stačilo - Beer, Gabriel
Prípad B.M.G. Investu. Podozrenia z porušenia zákona zo strany Ministerstva financií SR, polície, i Slovenskej informačnej služby. Nikto však vo veci nekonal. B.M.G. Invest držal svoje hospodárske výsledky pod kontrolou tak, že o nich nemali vedieť ani tichí spoločníci. Na hospodárenie skupiny Horizont mohli upozorniť aj daňové úrady, pretože vedeli, že celá skupina funguje v strate. Tie sa vyhovorili, že to je v kompetencii iných úradov.