Nezamestnanosť v Nemecku presiahla psychologickú hranicu - Schönwiesner, Roman
Nárast nezamestnanosti v Nemecku prekročil psychologickú hranicu štyroch miliónov. Zlý vývoj na nemeckom trhu práce v januári 2002. Narastanie počtu nezamestnaných. Táto situácia hádže zlé svetlo na nemeckého kancelára G. Schrödera, ktorý sa zasadzoval za zníženie nezamestnanosti. Aféra okolo manipulácie štatistík. V problémoch sa ocitol aj celý sektor verejných financií. Nepriaznivá situácia v Nemecku hádže zlé svetlo na celú eurozónu.