Rozdelenie spoluvlastníctva k jednej a viacerým nehnuteľnostiam a následné zdaňovanie - Siamerová, Zita
Analýza rozdielov medzi podielovým a bezpodielovým vlastníctvom majetku a z toho vyplývajúce postupy pri zdaňovaní rozdelenia takéhoto majetku.