Výpočet priemerného zárobku a odstupného - Dobšovič, Dušan
Výpočet priemerného zárobku v súvislosti s vyplácaním odstupného, ktoré je dané zákonom. Odstupné je ako dávka, ktorá je v zmysle zákona č. 195/1991 Zb. o odstupnom poskytovaná uvoľňovanému zamestnancovi vo výške minimálne dvojnásobku priemerného zárobku. Problematika zisťovania priemerného zárobku. Objasnenie tejto problematiky je prezentované na praktickom príklade.