Jedno percento na verejnoprospešný účel nie je darom - Reiselová, Eva
Novelizovaný zákon o daniach z príjmov č. 561/2001 Z.z. zaviedol aj na Slovensku inštitút jedného percenta dane z príjmov na verejnoprospešný účel. Jedno percento dane z príjmov môžu venovať právnické aj fyzické osoby. Občanom stačí si vybrať komu toto percento z daní venujú. Mediálna kampaň k akcii.