Vlna konkurzov v Európe neutícha - Apolen, Peter
Hospodárske spomalenie v Európe je hlavnou príčinou rastu platobnej neschopnosti hlavne malých a stredných podnikov. Počet konkurzov firiem v jednotlivých krajinách EÚ. Počet konkurzov firiem podľa odvetví. Prognóza ďalšieho vývoja.