Reálny rast dosiahlo vlani opäť len životné poistenie - Záborský, Ján
Rok 2001 sa v poisťovníctve niesol hlavne v znamení demonopolizácie a predaja Slovenskej poisťovne. Konsolidácia poistného sektora by mala vyvrcholiť až v tomto roku. Pomoc zákonného poistenia. Rast na poistnom trhu zachraňovalo životné poistenie. Postup konsolidácie v poisťovníctve. Vývoj v niektorých slovenských poisťovniach.