Platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb - Oláh, Eduard
Základné pravidlá platenia preddavkov na daň z príjmov. Platenie preddavkov pri osobitných skupinách daňovníkov. Zavedenie minimálnej výšky preddavkovej dane.