Sekuritizací by mohlo být víc - Dlouhý, Michal
České právo zatiaľ neumožňuje používať sekuritizáciu ako jeden z moderných spôsobov financovania spoločností. Spôsob financovania na príklade hypotetickej spoločnosti. Porovnanie s vyspelými krajinami. Druhy pohľadávok na sekuritizáciu. Riziká financovania účelovej spoločnosti z pohľadu istoty investorov.