Diskusní příspěvky z mezinárodní konference Světové banky o vytvoření udržitelného důchodového systému v ČR
Diskusné príspevky v podaní európskych expertov zaoberajúce sa politickými a ekonomickými hľadiskami reformy v EU a v strednej a východnej Európe. Výmena skúseností zo zavádzania dôchodkových reforiem v Taliansku, Nemecku, Švédsku, Poľsku a v Českej Republike.