V daňovom jarme - Onuferová, Marianna
Jedným z cieľov reformy daňového systému na Slovensku je presun daňového zaťaženia z priamych na nepriame dane. Prehľad sadzieb dane z príjmu fyzických osôb. Výška povinných odvodov zamestnancov a zamestnávateľov. Vysoké odvodové zaťaženie ako príčina čiernej práce. Podiel konsolidovaných príjmov verejných financií na HDP.