Použitie 1percentnej dane zamestnancami a zamestnávateľmi - Piršelová, Dagmar
Problematiku použitia 1 percentnej dane na osobitné účely upravuje par. 48 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení zákona č. 561/2001 Z.z.