Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
K 1. januáru 2002 nadobudla účinnosť posledná novelizácia zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty vykonaná zákonom č. 524/2001/Z.z. Novelizácia obsahuje celkom 71 zmien, ktoré sa týkajú 30 paragrafov a prílohy č. 1 k zákonu. Poukázanie na najdôležitejšie zmeny, ku ktorým dochádza novelizáciou.