Ohlas firmy Andersen - Whipple, Tim
Firma Andersen reaguje na článok (Ekonom č. 5/2002) o páde spoločnosti Enron. Predstaviteľ firmy Andersen diskutuje o zodpovednosti auditora, o súdnych sporoch, ktoré firma vedie a o zverejňovaní vlastných chýb.