Ročné vysporiadanie odpočtu DPH za rok 2001 - Jablonková, Zdenka
Právo platiteľa dane na odpočet dane z pridanej hodnoty. Odpočet DPH v zdaňovacom období. Ročné vysporiadanie odpočtu dane. Ročné vysporiadanie odpočtu dane, ak sa podnikateľ stal platiteľom dane po 30.júni 2001.