Franchising - Müllerová, Libuše
Podstata franchisingu - zavedenie novej podnikateľskej aktivity s využitím už existujúcich, preverených a na trhu zavedených znalostí a schopností (know-how). Franchisingová licencia a zmluva. Účtovné a daňové aspekty franchisingu. Vlastná prevádzka spoločnosti.