Harmonizácia slovenského práva obchodných spoločností s právom Európskej únie (Habilitačná prednáška) - Žitňanská, Lucia
Prehľad komunitárnej právnej úpravy týkajúcej sa obchodných spoločností. Súčasný stav slovenského práva obchodných spoločností. Aproximácia práva obchodných spoločností v krajinách Európskej únie a na Slovensku.