Ani v texte by nemal chýbať motív - Findra, Ján
Pokračovanie príspevku o jazykovom prejave. Formálna stránka jazykového prejavu. Štýl spisovného jazyka. Funkčný jazykový štýl. Morfológia a morfologické prostriedky.