Začleňování internetu do podnikové sféry v oblasti distribuce - Steinová, Martina
Trendy využívania internetu v podnikovej sfére v Českej republike. Vývoj pripojenia českých podnikov k internetu. Služby internetu využívané v podnikoch. Začlenenie internetu do procesu distribúcie. Situácia na spotrebiteľských trhoch.