Variace na účetní téma - USA - Bárková, Dana
Vplyv teroristických útokov v USA na množstvo oblastí ľudského života. Stanovisko Skupiny pre riešenie naliehavých úloh FASB vydané 1.10.2001 k účtovnému riešeniu špecifických problémov vyplývajúcich z tejto tragédie.